Ta ett smslån inför julhelgen

//Ta ett smslån inför julhelgen

Julhelgen och december är den månad på året som är mest kostsam eller åtminstone mest pengakrävande. Man får alltid sin lön utbetald innan julafton, som är den 24:e, med sedan så är det bara en vecka kvar så är det dags att också fira nyår. Det är två stora helger som ska firas inom loppet av en vecka och som de allra säkert upplever så brukar kostnaden för julprydnad, julmat och julklappar göra ett stort hål i plånboken. Därför så är generellt december den månad som många är i ett stort behov av ett kontanttillskott för att kunna klara av de kostnader som finns för julen men även under nyårshelgen.

För att dryga ut sin hushållskassa under julhelgen så kan man ansöka om ett smslån, vilket är både enkelt och går snabbt att göra på nätet, samtidigt som man också får lånet utbetalt samma dag eller senast nästkommande vardag. Hos de olika lånebolagen så kan man låna mellan 500 kronor upp till 12 000 kronor och man kan även välja om man ska betala tillbaka hela lånet på sin nästkommande lön i januari eller om man vill delbetala lånet under upp till 3 månader, vilket gör att man inte belastar sin månadsekonomi så tungt direkt efter jul.

För att ta ett smslån inför julhelgen så kan man först söka fram information på nätet om de olika lånebolagen och vilka priser som gäller för ett smslån. Kostnaden för ett smslån varierar stort mellan de olika lånebolagen samtidigt som det finns lånebolag som mellan varven har olika erbjudanden vilket kan göra att man kan få ett mindre lån helt kostnadsfritt, vid det första lånetillfället. På exempelvis sms-lån.se så kan man hitta recensioner om de olika lånebolagen där man bland annat kan läsa om vilka villkor som gäller för att kunna erhålla ett lån, hur stort lånebelopp man kan få, kostnaderna för lånet, amorteringstider och under vilka tider som man kan ansöka om ett smslån och få det utbetalt. Det gör att det går snabbt och enkelt att hitta ett bra lånebolag som erbjuder smslån till rimliga kostnader och som har en snabb utbetalning.

Att ta ett smslån

När man har funnit ett lånebolag som verkar bra så kan man ansöka om ett smslån på det lånebolagets hemsida. Här fyller man i personlig information, hur mycket man vill låna och väljer återbetalningstid och får sedan direkt ett besked om lånet beviljas eller inte. Under lånebolagets öppettider så granskas och slutgodkänns lånet och därefter så får man direkt sina pengar utbetalda, vilket man oftast får in på sitt bankkonto samma dag eller senast nästkommande vardag, beroende på vid vilket id på dagen som man ansöker om ett lån. Har man samma bank som lånebolaget så får man alltid in pengarna samma dag, även på kvällar och helger om lånebolaget har sådana öppettider.

Man kan låna mellan 500 kronor och upp till 12 000 kronor och välja om man vill återbetala lånet vid den första lönen eller om man vill delbetala lånet på 2 eller 3 månader. Kostnaden för lånen varierar hos de olika lånebolagen men för ett lån på 3 000 kronor så får man normalt betala mellan 300 upp till 600 kronor för en kredittid på 30 dagar.

Om man tidigt vet att man behöver låna pengar inför en stor helg som julhelgen eller till något annat kommande evenemang så kan man istället se om man kan erhålla ett privatlån. Ett privatlån har betydligt lägre kostnader för lånet med det brukar normalt dröja mellan 2 till 4 dagar innan man får in pengarna på kontot, vilket förvisso inte bör göra något om man är ute i god tid. Dessutom så kan man normalt återbetala ett privatlån med en amorteringstid på upp till 12 månader, vilket gör att ett lån inte blir så tufft för månadsekonomin. Jämför SMS-lån här

By | 2017-04-26T15:57:30+00:00 december 19th, 2016|Okategoriserade|0 Comments

Leave A Comment