Ta ett sms-lån på semesterresan

//Ta ett sms-lån på semesterresan

 

sms-lån på resan

Att det finns möjlighet att kunna ta ett sms-lån när det uppstår ett behov av kontanter är en bra lösning om man inte har familj eller vänner som kan ställa upp med ett handlån vid de tillfällen man behöver pengar. Om man exempelvis är utomlands på semester och semesterkassan tryter när det fortfarande är några dagar kvar på resan så kan man ta ett smslån på semesterresan också, även om man för stunden befinner sig utomlands.

Man ansöker om ett sms-lån på sms-lån.se, precis som vanligt, och får sedan ett preliminärt besked om man får lånet beviljat. Därefter så sker utbetalningen under lånebolagets öppettider så att man sedan kan ta ut pengarna på en bankomat i det land som man befinner sig i, eller handla direkt med sitt bankkort. Sedan när man kommer hem från semestern så väntar en faktura för sms-lånet som ska betalas i samband med att man får sin lön.

Kostnader för att ta ett sms-lån på semesterresan

Kostnaden för att ta ett sms-lån på semesterresan, när man befinner sig utomlands, kostar inte mer än vanligt. Det finns idag ett flertal lånebolag som erbjuder sms-lån och mellan dessa lånebolag så kan kostnaden variera stort. Om man exempelvis vill låna 3 000 kronor så får man betala en kostnad för lånet på mellan 300 upp till 600 kronor, vilket då gör att det finns goda skäl att jämföra lånebolagens priser innan man väljer att låna. Ibland så har man kanske inget val utan kan endast välja de dyrare alternativen, exempelvis om man har betalningsanmärkningar eller om man ansöker om ett lån under en helg. Men om man har en bra inkomst, en god kredithistorik och en ordnad ekonomi i övrigt, utan betalningsanmärkningar, så kan man alltid låna till de mest förmånligaste priserna.

Information om lånebolagens priser, utbetalningstider, lånebelopp och lånevillkor kan man finna på sidor som recenserar lånebolag, som exempelvis sms-lån.se. Med hjälp av denna information så kan man enkelt jämföra de olika lånebolagens priser men även hitta ett lånebolag som passar ens behov bäst när det kommer till lånebelopp och återbetalningstider, så att inte ens månadsekonomi behöver drabbas så hårt.

Villkor för att kunna ta ett sms-lån på semesterresan

För att kunna erhålla ett sms-lån så krävs det att man kan uppfylla de villkor som lånebolagen har. Lånevillkoren kan skilja stort mellan de olika lånebolagen vilket innebär att om man blir nekad ett sms-lån hos ett lånebolag så betyder inte det att man inte kan få ett sms-lån beviljat hos ett annat lånebolag. De grundvillkor som gäller för alla lånebolag är att man ska vara myndig, vara folkbokförd i Sverige, inneha ett svenskt bankkonto och vara svensk medborgare.

Utöver det så ska man ha en fast inkomst så att lånebolaget kan se att man kan betala tillbaka lånet. Kravet på inkomst varierar dock mellan de olika lånebolagen, vissa kräver att man är tillsvidareanställd med en fast inkomst medan en del andra lånebolag kan acceptera sjukpenning, arbetslösersättning och studiebidrag som inkomst. Det skiljer även en del åt vilken inkomst man behöver ha varje månad, en del lånebolag kräver att man har en inkomst på minst 10 000 kronor i månaden medan andra lånebolag kan erbjuda lån till personer som har så låg inkomst som 1 500 kronor per månad.

Slutligen så kräver de allra flesta lånebolag att man inte har några betalningsanmärkningar. Det finns dock en hel del lånebolag som även lånar ut till personer med betalningsanmärkningar under förutsättning att man inte har något skuldsaldo hos Kronofogden och att man har en ordnad ekonomi idag.

Använd sms-lån.se smarta tjänst och få svar från de långivare du blir godkänd av. Smidigare än så blir det inte!

By | 2017-05-30T14:30:01+00:00 maj 30th, 2017|Okategoriserade|0 Comments

Leave A Comment