Sms-låns nya tjänst hittar de bästa och billigaste lånen snabbt

//Sms-låns nya tjänst hittar de bästa och billigaste lånen snabbt

jämför sms-lån

Nu lanserar sms-lån.se en unik tjänst i samarbete med Klara Lån som innebär att man snabbt och enkelt kan hitta mindre lån på upp till 50 000 kronor till mycket förmånligare lånekostnader. Sms-lån.se, som under en längre tid har erbjudit sina läsare möjligheten att jämföra olika lånebolags lån och därmed kunna hitta de bästa och mest förmånligaste lånen, har nu tagit steget fullt ut och erbjuder nu en tjänst där man får ett lånebesked från 20 stycken lånebolag. Alla lånebolag erbjuder en individuell ränta och andra kostnader för lånet vilket gör det möjligt för låntagaren att kunna välja det billigaste alternativet.

Hos sms-lån.se så fyller man i sitt personnummer och hur mycket man vill låna. Därefter så görs en kreditbedömning och blir man godkänd i denna kreditbedömning så skickas en förfrågan till 20 stycken lånebolag som snabbt återkommer med ett lånebesked där kostnaderna för lånet sätts individuellt baserat på låntagarens kreditvärdighet. Desto bättre kreditvärdighet desto billigare blir lånekostnaden.

För att kunna ansöka om ett lån genom sms-låns tjänst så krävs det att låntagaren har fyllt 18 år och har en årsinkomst på minst 100 000 kronor. Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder så länge man inte har ett skuldsaldo hos Kronofogden. Dock så är det inte alla lånebolag som accepterar betalningsanmärkningar vilket innebär att man får ett mindre antal förslag.

Därefter så kan man, utifrån den lista man erhåller, välja det lånebolag som kan erbjuda den bästa kostnaden för lånet och de villkor som är mest förmånligast för en själv.

Lån med betalningsanmärkning och utan UC

Genom sms-låns tjänst kan alla ansöka om ett lån, så länge som man har fyllt 18 år och har en fast inkomst på minst 100 000 kronor. I övrigt så får man inte heller ha ett skuldsaldo hos Kronofogden, dock så kan man erhålla lån trots att man betalningsanmärkningar. Det är i slutänden lånebolagen som gör den individuella kreditbedömningen och som lämnar ett kostnadsförslag.

Man kan även själv välja om man vill att det ska tas en kreditupplysning genom UC, vilket innebär att det registreras att det har tagits en kreditupplysning, men i gengäld så får man lånebesked från fler lånebolag genom en enda kreditupplysning. Man kan även välja att ansöka om lån utan UC, vilket kan innebära att man då får färre låneförslag.

Om sms-låns nya tjänst

Sms-låns nya tjänst drivs i samarbete med Klara Lån, som har de tillstånd hos Finansinspektionen som erfordras för att Klara Lån ska kunna förmedla lån mellan lånebolag och låntagare. Tjänsten är avsedd att användas för att förmedla låneförslag från ett flertal olika lånebolag vilket gör att låntagare lättare ska kunna hitta förmånligare lån på upp till 50 000 kronor.

Idag finns drygt 20 stycken lånebolag anslutna till tjänsten som erbjuder individuell granskning av låneansökan baserat på låntagarens kreditvärdighet. Därefter så sammanställer sms-lån.se en lista där låntagaren sedan kan välja det mest förmånligaste lånet vilket innebär att låntagaren själv inte behöver leta upp och jämföra olika lånebolags kostnader utan istället få allting sammanställt helt kostnadsfritt genom sms.lån.se.

 

By | 2017-06-20T16:38:14+00:00 juni 20th, 2017|Okategoriserade|0 Comments

Leave A Comment