Om oss 2017-04-27T00:21:26+00:00

Om oss

Sms-lån.se erbjuder dig en helt unik tjänst som gör det möjligt att jämföra sms lån och få besked direkt. Du hittar även all relevant information som finns om småkrediter och om företag som tillhandahåller sms lån direkt på nätet. Vår ambition är att på ett ärligt sätt recensera lånebolag och granska deras produkter för att kunna hitta de allra bästa lånen åt våra läsare. Vi har en lång erfarenhet inom sms-lån och har varit med ända sedan det första smslånebolaget introducerades på den svenska marknaden år 2006 och har därmed en stor kunskap när det gäller smslån, lagar och regler men även om hur sms-lån fungerar i praktiken och dess konsekvenser i allmänhet.

Hos oss kommer vi att granska lånebolagen och deras avgifter och villkor för att kunna hitta de bästa och mest kostnadseffektivaste lånen åt våra läsare. Vi värnar om ansvarsfullt lånande och kommer därför även tillhandahålla massor av information kring smslån som gör att våra besökare får en bra insikt i hur smslån fungerar.

Vad är ett smslån?

Smslån är ett snabblån som oftast är på ett mindre belopp på mellan 500 upp till 50 000 kronor och som man kan låna från 30 dagar. Det är ett lån som passar alla som hamnat i en situation där man snabbt behöver ett kontant tillskott för att exempelvis dryga ut hushållskassan, ordna ett kalas eller för att klara av en plötsligt uppkommen kostnad som inte kan vänta tills man får lön.

När man tar ett smslån får man betala en fast kostnad för en 30 dagars period. Denna kostnad varierar mycket mellan olika lånebolag men ligger för ett lån på 3 000 kronor på mellan 300 upp till 450 kronor hos de flesta lånebolag. Sms-lån har kritiserats för sina höga avgifter och med tanke på det belopp som man lånar så kan avgiften se väldigt hög ut men i många fall så är avgiften befogad då den ska täcka upp företagets kostnader för kreditupplysningar, transaktionsavgifter, administration och företagets kreditrisker. Hos en bank så är avgiften upp till 3 gånger större för samma arbete, dock så ser den kostnaden betydligt mindre ut eftersom den slås ut på en betydligt längre period.